Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μια Κυριακή με μια ωραία γιορτή

Το καλοκαίρι αντιστέκεται και οι παραλίες έχουν αρκετό κόσμο που δροσίζεται. Βούλγαροι και Σέρβοι ξαπλώνουν σε παραλίες ενώ οι Έλληνες ψήνονται μέσα στις πόλεις γιατί πέρασε η σεζόν.

Η ΔΕΘ σήμερα το βράδυ τελειώνει με Sakis και πυροτεχνήματα. Ο αειθαλής, πολύτεκνος, ποπ σταρ αναμένεται να ξεσηκώσει και πάλι τον γυναικείο πληθυσμό της πόλης, ιδίως το κομμάτι του, που διατηρεί την φρεσκάδα και την ομορφιά του παρά την από καιρό έλευση των πρώτων «ήντα».  Sakiiiiis!

Ο Κυριάκος ήλθε στην έκθεση και ευχήθηκε καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ, ενώ φήμες αναφέρουν ότι κάτι ψιθύρισε για πρωτάθλημα στην Α’ εθνική στον ΑΡΗ ή στον Ηρακλή. Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν πήρε θέση και ανησυχώ. Στη συνέχεια πήγε στο Βελλίδειο, όπου διάβασε μια ωραία έκθεση ιδεών, ενώ νεολαίοι του κόμματος μοίραζαν δραμαμίνες σε όσους είχαν την έμπνευση να παρακολουθήσουν τα ευφάνταστα πλάνα του σκηνοθέτη από την τηλεόραση.  Με δεδομένη την παρούσα κυβέρνηση στρουμφοχωριό, μάλλον μόνο μπροστά μπορεί να μας πάει και έτσι καλά κάνει και τα λέει έτσι ωραία. Στο κάτω κάτω της γραφής πότε ζητήσαμε τον λόγο από αυτούς που τα είπαν καλά στη ΔΕΘ αλλά δεν έκαναν πράξη κάτι από αυτά. Είμαστε βολικοί πελάτες εμείς.

Στον Μαυροσαρωνικό τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Ευτυχώς η κυβέρνηση και οι υπουργάρες κάνουν εξαιρετική δουλειά και έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει μαυροβούτια στο μαζούτ ενώ τα νερά θα είναι πολύ καλύτερα σε ένα μήνα, από ότι ήταν πριν το ατύχημα. Φυσικά αυτό είναι αλήθεια, όπως και όλα όσα μας έχουν ξεφουρνίσει μέχρι σήμερα και έτσι η μέθοδος «ρίχνω μαζούτ στη θάλασσα για την καθαρίσω» αναμένεται να πατενταριστεί και να πουληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργώντας ένα νέο success story.

Φυσικά μπορεί να μην χρειαστούν όλα αυτά και ο Κιμ να πατήσει τον κουμπάκι στέλνοντας κανένα πυραυλάκι προς τη μεριά μας και έτσι να λήξει κάπως άδοξα, αλλά σίγουρα φαντασμαγορικά η σεμνή η τελετή.

Το μόνο που με στενοχωρεί είναι μήπως δεν προλάβουμε να δούμε το νέο ηγέτη της κεντροαριστεράς, τον πικραμένων που ψάχνουν αρχηγό χωρίς να έχουν κόμμα και ψηφοφόρους. Η πρωτότυπη αυτή προσέγγιση, είναι η πιο ειλικρινής που έχω συναντήσει αφού μας δείχνει για ποιόν λόγο ιδρύονται τα κόμματα.


Να έχετε μια καλή Κυριακή και να μην ξεχάσετε ότι σήμερα γιορτάζει η Σοφία (ουδέποτε είχαμε), η Πίστη (από αυτό άλλο τίποτα), η Ελπίδα (από χρόνια χαμένη) και η Αγάπη (φυσικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου