Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Οδηγίες για Βαλεντίνους

Φίλε αρσενικέ, μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για να μην σε πιάσει αδιάβαστο ο Άγιος Βαλεντίνος (για τους φίλους Ντίνος) και γίνεις ρεζίλι στο κορίτσι.

Να θυμάσαι ότι «ο έρωτας είναι ο ασπασμός των αγγέλων στα άστρα». Δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς αλλά όταν το αναφέρεις σε κοιτούν σαν χάνοι και κάνεις εντύπωση, οπότε καλό είναι να το μάθεις από έξω και να το λες.

Ο έρωτας, όταν γιορτάζει,  είναι πεινασμένος. Την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να κανονίσεις δείπνο σε εστιατόριο πολυτελείας με κεριά και αν γίνεται και βιολιά. Εδέσματα εκλεκτά και κρασιά ακριβά. Πιτόγυρα και τσίπουρα αποκλείονται δια ροπάλου. Delivery ξέχασε το. Μη με εκθέσεις παρακαλώ.

Ο έρωτας, όταν γιορτάζει, είναι λιχούδης και γλυκατζής. Επίσημο γλυκό της γιορτής η Lacta ή οποία έχει πάρει την αποκλειστικότητα της γιορτής. Κάτι ανάλογο με την Coca Cola και τα Χριστούγεννα. Κόκκινες τουρτίτσες σε  σχήμα καρδιάς, μπορεί να γίνουν αποδεκτές αλλά μια Lacta θα την φάτε πριν ή μετά. Δεν θέλω να έχουμε προβλήματα με τον χορηγό. Τον παρά του έδωσε.

Ο έρωτας, όταν γιορτάζει, θέλει ζουζουνιές και αγαπησιάρικο κιτς. Αρκουδάκια, σκυλάκια, γατάκια στις λούτρινες εκδοχές τους, θα αλλάξουν χέρια και θα δώσουν τον τόνο της ημέρας. «Αχ τι γλυκούλικο!». Για το επόμενο διάστημα θα λειτουργούν ως υποκατάστατο του άλλου μισού, κατά την απουσία του. Μετά από πιθανό χωρισμό θα δώσουν διέξοδο στην οργή.

Ο έρωτας, όταν γιορτάζει, είναι και kinky, δίνοντας υποσχέσεις για νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. Εσώρουχα που πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο καλπάζουσα  φαντασία, μαζί ερωτικά αξεσουάρ και ότι άλλο βάλει το μυαλό του ερωτύλου θα προσφερθούν ως δώρα αφήνοντας ελάχιστες απορίες ως προς τις προθέσεις για το τέλος της βραδιάς της πανήγυρης του αγίου.

Ο έρωτας, όταν γιορτάζει, θέλει και λουλουδάκια. Έλα φίλε, πρέπει να ξηλωθείς. Μια φορά τον χρόνο είναι. Διάλεξε τριαντάφυλλα στο κόκκινο του πάθους ή εξωτικά λουλούδια σε κουτάκια και περίτεχνες συσκευασίες. Πρόσφερε όμως ΚΑΙ λουλούδια. Δεν γίνεται χωρίς αυτά. Πώς να το κάνουμε. Μη μας περάσει και για ταγάρια.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αν θέλεις να είσαι σωστός και να μην θυμώσει μαζί σου ούτε ο άγιος, ούτε το κορίτσι πρέπει να οργανωθείς καλά. Το όλον μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια πρακτικά προβλήματα αλλά χαλάλι. Κλείσε τραπέζι στο εστιατόριο το καλό μαζί με μερικές δεκάδες άλλα ζευγάρια που πάνε για ρομάντζα με το στανιό. Πήγαινε να πάρεις το κορίτσι. Πρώτα δώσε το λουλούδι. Εκεί που θα πάει να μυρίσει και να το θαυμάσει, μοστράρισε το αρκουδάκι. Εκείνη θα κρατάει τα λουλούδια από τη μια μεριά και το αρκουδάκι από την άλλη. Πας καλά. Σίγουρα έχει κάνει check list με το τι περιμένει από εσένα και ήδη σου έχει βάλει τρία τικ. Δώσε τάχαμου δήθεν στα αστεία το kinky το σετάκι. Θα το πιάσει το υπονοούμενο. Ήδη τώρα έχει αρχίσει να ζορίζεται. Κρατάει λουλούδια, αρκουδάκι και βρακιά. Έχει έλθει η ώρα να δώσεις το τελειωτικό χτύπημα. Πρόσφερε και την Lacta και  έχεις καθαρίσει. Του χρόνου ίσως θα πρέπει να της πάρεις και κανένα καροτσάκι για να τα κουβαλάει αλλά για την ώρα πάτε στο restaurant και ο Θεός βοηθός.

Εγώ με την σοφία των άσπρων μαλλιών μου ότι μπορούσα έκανα. Τώρα εσύ και το νου σου ρεμάλι, ο άγιος δεν αστειεύεται.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου