Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Το νέο θερμόμετρο

Ζητείται φιλάνθρωπος εφευρέτης να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το απόλυτο gadget της μέσης και μεγάλης ηλικίας. Ναι ρε φίλε, έχουμε και οι κάπως σιτεμένοι δικαίωμα στην gadgetήλα!

Θερμόμετρο ηλεκτρονικό, που να έχει μεγαααάλη οθόνη, με μεγάλα γράμματα. Αυτά που κυκλοφορούν εκτός από θερμομέτρηση, σου κάνουν και έλεγχο όρασης. Έναν έλεγχο στον οποίο φυσικά κόβεσαι.

Η οθόνη να είναι φωτιζόμενη και να μπορείς να πατήσεις ένα κουμπάκι και να σου λέει την θερμοκρασία σου, μέσα από κάποιο κριμένο μεγαφωνάκι. Θα ήταν καλό να μπορείς να επιλέξεις και την φωνή που θα σου εκφωνήσει τα καλά ή κακά νέα. Αν, ας πούμε είσαι γυναίκα, να διαλέγεις Σάκη να σου λέει «Ουάου τριάντα επτά και μισό. You are hot baby!».  Αν είσαι άντρας να ακούς μια φωνή από αυτές των ροζ γραμμών να σου λέει όλο υπονοούμενο «μμμμ τριάντα οχτώ και μισό και δεν σου φαινόταν…» και να κάνει ακόμα και την βιταμίνη C στις ταμπλέτες δίπλα σου, να κοκκινίζει. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και η unisex επιλογή με την Αλέκα Κανελίδου και την φοβερή φωνή της, που θα ταιριάζει με την δικιά σου.


Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι; Η δημοσίευση αυτή γίνεται 11/12/2016 10:13 ώρα Ελλάδος. Για τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν μετά την ημερομηνία αυτά παίρνω 10% επί των πωλήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου