Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτέλους πατάξαμε την διαπλοκή!Κάπου τώρα μέσα στην Ελλάδα υπάρχει ένας (μπορεί και περισσότεροι) ΣΥΡΙΖΑίος που πιστεύει ότι με την ιστορία με τις τέσσερεις τηλεοπτικές άδειες χτυπήθηκε η διαπλοκή στην Ελλάδα.

Κοντά σε αυτόν και κάποιος άλλος που ετοιμάζεται να μετρήσει τα λεφτά που, όπως πιστεύει, θα σκάσουν ζεστά ζεστά οι νέοι ιδιοκτήτες των συχνοτήτων. Τα λεφτά σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός θα γίνουν γιάγμα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε έναν κατά τεκμήριο ειλικρινή πολιτικό.

Απέναντι από, υπάρχουν μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι ,στα κανάλια που θα κλείσουν, και  βλέπουν το μέλλον εξαιρετικά μαύρο. Οι άνθρωποι αυτοί προφανώς δεν είναι ούτε διαπλεκόμενοι, ούτε λαμόγια. Έπεσαν θύματα αυτού που λέμε, « όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια». Δυστυχώς αυτοί δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τους εργαζόμενους του δημοσίου. Φοβάμαι ότι για όλους αυτούς δεν πρόκειται να ανέβει κανένας στα κάγκελα, ούτε θα τρέξει με μεγάλη πρεμούρα να τους επαναπροσλάβει (αποκαταστήσει το λένε στην γλώσσα του πολιτικού δούνε λαβείν) όταν αλλάξουν τα πράγματα και ο Αλέξης γίνει ανάμνηση κακιά κίτρινο γράμμα στο συρτάρι.

Για την ώρα, όλοι εμείς, θα πρέπει να συνηθίσουμε ότι η τηλεοπτική ψυχαγωγία μας θα είναι κανένα Ρώσικο ασπρόμαυρο ντοκιμαντέρ στο κανάλι της Βουλής και η ενημέρωση μας θα γίνεται από τα αντικειμενικά φερέφωνα της κυβέρνησης που κατοικοεδρεύουν στην ΕΡΤ. «Φιλαράκια» μάλλον δεν θα ξαναδούμε τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, ούτε Big Bang Theory εκτός αν η smart tv μας, καταφέρει να μας εκπλήξει και τα έχει αποστηθίσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου