Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Το L111 και τα μάτια σου.Παρακαλώ διαβάστε με μεγάλη προσοχή το κείμενο που ακολουθεί. Είναι σημαντικό.

Δεν μου αρέσει να αφήνω τίποτα στην τύχη. Κάθισα και μελέτησα με μεγάλη προσοχή τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το L.111 αλλά σας βεβαιώνω ότι το 112 και το 113 είναι εντελώς άκακα. Τι λέω άκακα; Εξημερωμένα. Από το χέρι μου τρώγανε. Άρα μην τα φοβάστε.

Καλού κακού όμως, αναρτήστε στο προφίλ σας όποια παπαριά δεν καταλαβαίνετε τι λέει για να είσαστε εξασφαλισμένοι. Να το κάνετε όμως αφού τελειώσετε με την διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων της φωτογραφίας που έχετε βγάλει στα νυχάκια των ποδιών σας, εκείνο το πρωί που βαριόσασταν στην παραλία και του τσουρεκιού για το οποίο τόσο καμαρώσατε το Πάσχα.

Στη συνέχεια να αντιγράψετε το κείμενο που θα σας πω στον τοίχο σας. Παρακαλώ μην κάνετε copy paste, όπως δεν έπρεπε να βγάζετε φωτοαντίγραφα τα γράμματα του Αγίου Νεκταρίου, τα οποία αντιγράφατε παλιά και τα στέλνατε σε δέκα ανθρώπους που αγαπούσατε. Κάποιος που το έκανε πλούτισε ενώ κάποιος που το αγνόησε έπαθε ξαφνικά μεγάλο κακό. Εκεί, με τα χεράκι να τα γράψετε, ούτε καρμπόν (πού το θυμήθηκα) ούτε φωτοαντίγραφα. Ε, να την ιδρώσουμε λίγο την φανέλα αν θέλουμε να μας έλθει το ξαφνικό παραδάκι.

Αφού τελειώσετε με την αντιγραφή, παρακαλώ κάντε ένα share την φωτογραφία με το δαρμένο παιδάκι γιατί η Google δίνει ένα ευρώ για κάθε εύπιστο που θα το κάνει. Έλα μην το σκέφτεσαι, εδώ κάθισες και έγραψες τα γράμματα τους αγίου, τι ψυχή έχει ένα share

Τελειώσαμε και με αυτό; Αν με αγαπάς γράψε αυτό το κείμενο που ακολουθεί και κράτησε το για μια ώρα στο τοίχο σου. Μετά; Μετά άφησε το εκεί, να το βλέπει ο πρώτος που είχε την ιδέα να ξεκινήσει μια ακόμα συγκινητική χαζομάρα.

Όλους τους βοήθησες. Βάλε σε παρακαλώ και κάτι για τα παιδάκια που δεν καλούν στα πάρτι και δεν τους συμπεριφέρονται καλά στο σχολείο. Όχι, μην γράψεις κάτι δικό σου. Αντιγραφή.

Και προς Θεού, μην δεχτείς για φίλους σου τους διαβόητους χάκερς CHRISTOFER DAVIES και JESSICA DAVIES που τους ξέρει μόνο το FBI και κάποιος φίλος σου από το FB, που σου έστειλε μήνυμα για να σε προφυλάξει. Επίσης να μην αποδεχθείς βίντεο με το όνομα "ο χορός του παπά". Εδώ που τα λέμε αν αποδεχθείς τέτοιο βίντεο καλά να πάθεις, από την άλλη τόσο παπά έχουμε φάει, το βίντεο του θα μας βλάψει;

Ολοκληρώσαμε; Μέχρι νεωτέρας, ναι. Είναι όμως γνωστό, ότι όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουν Ρηγάδες και όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες. Και όσο υπάρχουν άνθρωποι που κοιτούν με φόβο και λίγη κουτοπονηριά και υστεροβουλία ίσως, αυτά που δεν καταλαβαίνουν και δεν ξέρουν τόσο θα υπάρχουν κάποιοι που είτε θα σπάνε πλάκα μαζί τους, είτε θα τους εκμεταλλεύονται για δικό τους όφελος.

Παρακαλώ, αν με αγαπάτε, να αντιγράψετε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας. Όχι copy pate. Κανονική αντιγραφή, παρακαλώ. Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι κάποιος που το έκανε δέχτηκε δωρεάν ΜΒ από το Facebook, ενώ κάποιοι φίλοι που δεν έχουν ακίνητα δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ. Αξίζει να δοκιμάσεις. Εδώ οι άλλοι ψήφισαν τον Τσίπρα που θα καταργούσε τον φόρο τον κακό. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που ΔΕΝ (the did not) έκαναν την αντιγραφή δημοσίευση (copy paste). Δυστυχώς αυτούς, έχουμε καιρό να τους δούμε στο ίντερνετ. Κάποιοι λένε ότι απλώς δεν έχουν χέρι για να πληκτρολογήσουν.

Δεν παίζουμε με αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου