Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Το Hashtag Το ΚαλόΣυγνώμη που θα σας στενοχωρήσω αλλά το τραβάει ο οργανισμός μας το δούλεμα.

Σόου στη βουλή και εμείς πρώτο τραπέζι πίστα να πετάμε λουλούδια στον είδωλο.

Και να το #‎παραιτηθείτε και να το πώς τα είπε ο Κούλης και πώς τα ήπιε ο Πάνος και πώς τα ψέλλισε ο Αλέξης και πώς τα συλλάβισε η Φώφη και πώς τα ευλόγησε ο Αδόλφος και πώς δεν τα είπε ο Σταύρος και πώς τα επανέλαβε ο Δημήτρης και πώς τα αναμάσησε ο Βασίλης.

Και ξανά μανά #‎παραιτηθείτε και να σκέφτεται ο άλλος ότι κάνει επανάσταση και ότι όπου να είναι τώρα παρατιούνται γιατί του το είπε το hashtag. Και να και ο μήνας που τελειώνει και πρέπει να πληρώσεις όσα δεν έχεις γιατί δεν είσαι κόμμα να μπορείς να χρωστάς τα έντερα σου και να μην τρέχει τίποτα. Και να ψάχνεις και το πώς θα πας παρακάτω γιατί, πώς να το κάνουμε, εσύ πρέπει να δουλέψεις για φας και δεν είσαι σαν, ας πούμε, τον Κυριάκο που γεννήθηκε με το χρυσό κουταλάκι στην τσέπη και την υπόσχεση μας να κυβερνήσει. Και δεν είσαι σαν τον Αλέξη που μάλλον του χρωστούσαμε και για αυτό συνεχίζουμε να του δίνουμε όσο σκατά και αν τα κάνει και όσο και αν μαυρίζει τη ζωή τη δικιά μας και των παιδιών μας και το εγγονιών μας που θα έλθουν, μην καταφέρνοντας να κάνει έστω και ένα σωστό πράγμα για αυτούς του ηλιθίους που τον εμπιστεύτηκαν. Ίσως να μην μπορεί, ίσως να μην θέλει, ίσως τελικά να μην τον ενδιαφέρει. Αυτός το όνειρο του το έκανε πραγματικότητα και μας το έχει πει κατάμουτρα.

Φιλαράκι σου έχω νέα, που μπορεί και να μην είναι και τόσο νέα. Όσα #‎παραιτηθείτε και να βάλεις, αν δεν βάλεις το καλό το #τάξτε δεν έχεις ελπίδα να δεις κυβέρνηση. Το εκλογικό σώμα θέλει δούλεμα. Το εκλογικό σώμα αποτελείται από ανθρώπους ανεξάρτητα νησιά. Αποτελείται από αυτόν που βλέπει τον «μεγάλο» να κλείνει το μάτι συνθηματικά και είναι σίγουρος ότι το κλείνει σε αυτόν. Όσο πιο αλήτης και ψεύτης ο «μεγάλος» τόσο πιο πιστό το θύμα του. Εσύ, εγώ και ο διπλανός μας.

Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου