Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Οι καρδιές του αγίουΤεσσάρων χρόνων και έχει ακούσει για τον Άγιο Βαλεντίνο. Μουτζουρώνει μια καρδούλα, κόβει το χαρτί από το μπλοκ και τα όμορφα ξέφτια στην άκρη, και το δίνει στην μανούλα.

Δεκατεσσάρων χρόνων παίρνει κόκκινη καρδούλα πλαστική με φτερά και πούπουλα από τα «είδη δώρων» και ετοιμάζεται να τη δώσει στην ομορφούλα από τα αγγλικά, υποφέροντας από το χοντρό δούλεμα των κολλητών.

Εικοσιτεσσάρων χρόνων δίνει καρδούλα, λουλούδια και αναρωτιέται μήπως πρέπει να πάρει και ένα δαχτυλιδάκι, αλλά φοβάται τους συνειρμούς.

Τριαντατεσσάρων  χρόνων περιμένει να κοιμηθούν τα παιδιά για να της δώσει μια καρδούλα καθώς πίνουν «ένα ποτήρι κρασί» στον καναπέ του σπιτιού, χαρούμενοι που βρήκαν λίγο χρόνο για τους δύο τους «βρε αδελφέ».

Σαραντατεσσάρων χρόνων σκέφτεται ότι καρδιές και χαζά δεν είναι για την ηλικία τους αλλά τα παίρνει και τα προσφέρει for the old times shake. Παράλληλα το σπίτι έχει γεμίσει από καρδούλες και αρκουδάκια των παιδιών.

Πενηντατεσσάρων χρόνων, με συστολή εφήβου της προσφέρει καρτούλα με καρδιά και εκείνη του θυμίζει ότι έχει αμελήσει το ετήσιο check up και το τεστ κοπώσεως για την καρδιά.

Εξηνατεσσάρων χρονών εκείνη βλέπει την καρτούλα με την καρδιά που έχει κρατήσει και σκέφτεται ότι αν την είχε ακούσει και είχε κάνει εκείνο το check up τώρα θα γιόρταζαν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου