Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Η πολιτική η σωστήΆκουσε παιδί μου. Όταν σε ρωτάνε, θα πρέπει να λες ότι είσαι αριστερός. Γιατί, το να είσαι  αριστερός, είναι καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι. Έτσι το βρήκαμε και έτσι το πάμε, δεν ήλθατε τώρα εσείς τα παλιόπαιδα να μας τα αλλάξετε όλα.

Αριστερός θα συνεχίσεις να λες ότι είσαι και όταν θα γίνεις κυβέρνηση. Πότε θα γίνεις κυβέρνηση; Δεν ξέρω αλλά θα γίνεις. Όλοι γίνονται. Αν σου πω παραδείγματα θα γελάσεις. Τέλος πάντων, να θυμάσαι όμως ότι όταν θα συμβεί αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεις την δεξιά την πολιτική. Τι θα πει, γιατί να εφαρμόζεις την δεξιά την πολιτική; Θα εφαρμόζεις την πολιτική αυτή γιατί αυτή εφαρμόζουν όσοι κυβερνούν. Μη στενοχωριέσαι όμως, εσύ αριστερός θα λες ότι είσαι γιατί είπαμε ότι αυτό είναι το καλό και εσύ αν δεν θέλεις να κάνεις το καλό θα πρέπει τουλάχιστο να το λες. Τόσα πολλά σου ζητάνε;

Πρόσεχε, η δουλειά είναι καλή και τα λεφτά πολλά. Μην τα θαλασσώσεις. Βέβαια και να τα θαλασσώσεις πάλι δεν πειράζει. Θα πεις ότι και οι άλλοι τα θαλάσσωσαν και έτσι μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Άκουσες παιδί μου; Το νου σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου