Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Η γλώσσα της μάχης και οι πολιτικοί του κ....Ε όχι κύριε Τσίπρα. Κάθεσαι κλεισμένος στα τέσσερα ντουβάρια του μαγαζιού, του οποίου τη διεύθυνση προσπαθείς να κρατήσεις με νύχια και με δόντια, και χτίζεις με το μυαλό σου έναν όμορφο κόσμο για την πάρτη σου και ίσως και τους πέντε κολλητούς που σου έμειναν πιστοί. Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα χάνει την επαφή με την πραγματικότητα όποιος βρίσκεται στην εξουσία.

Βγαίνεις με θράσος και δηλώνεις υπερήφανος που έδωσες στον Ελληνικό λαό τη δυνατότητα να εκφράσει «το γαμώτο» με το δημοψήφισμα. Πρόσεχε τα ρήματα γιατί δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσουν σε ανθρώπους απελπισμένους. Σε ανθρώπους που έριξαν στην απελπισία οι χειρισμοί σου από τότε που ανέλαβες την εξουσία. Πότε επιτέλους θα ξεπεράσεις το σύνδρομο του εφήβου επαναστάτη πολυτελείας; Αγνοείς ή δε σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες που είχαν, συνεχίζουν να έχουν και θα έχουν για πολύ καιρό οι ανάλαφρες επαναστατικές σου εμπνεύσεις.

Λες ότι μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε τέλος στην μελαγχολία. Ίσως τη δική σου, αν βέβαια μελαγχόλησες για οτιδήποτε άλλο πλην της προοπτικής να σε στείλουν από εκεί που ήλθες. Η μελαγχολία του Ελληνικού λαού προέρχεται από τους άστοχους χειρισμούς σου. Από τα παιδαριώδη λάθη. Από τους εξευτελισμούς στους οποίους υπέβαλες και υποβάλεις την Ελλάδα και τους Έλληνες. Βγες μια βόλτα στον δρόμο, αν τολμάς, και δες πώς περνάει ο Έλληνας και το τεράστιο μερίδιο ευθύνης που έχεις εσύ και η υπόλοιπη ομάδα σου.

Λες ότι πρέπει να μιλήσετε την γλώσσα της μάχης. Βαρέθηκα να ακούω για μάχες. Αν είναι σαν και αυτές που υποτίθεται ότι έδωσες εσύ, ο Βαρουφάκης και οι υπόλοιποι της πεφωτισμένης ομάδας σου, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Μίλα τη γλώσσα της μάχης, τη γλώσσα του έρωτα ή την γλώσσα του σώματος, αλλά σε παρακαλώ άσε μας ήσυχους και πάνε να παίξεις με τα άλλα παιδιά την επανάσταση. Εμείς έχουμε να παλέψουμε για την επιβίωση μας έχοντας κόντρα όλους εσάς που μας αντιμάχεστε με όλη σας τη δύναμη.

Όχι κύριε Τσίπρα δεν έχω καμία διάθεση να βγάλω καντάρι και να υπολογίσω ποιο είναι το μερίδιο της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας, που σας αναλογεί. Όχι δεν με ενδιαφέρει αν οι προηγούμενοι είχαν αποτύχει. Αυτοί πήγαν σπίτι τους. Ο λαός σε ψήφισε πιστεύοντας μεγάλα ψέματα και εσύ τον ξεπούλησες με τον πιο άτιμο τρόπο. Δεν δίνω συγχωροχάρτι σε κανέναν. Ούτε στη ΝΔ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ αλλά αυτοί τέλειωσαν. Οι Έλληνες πριν από επτά μήνες σου έδωσαν εντολή να διαχειριστείς τις τύχες τους γνωρίζοντας πολύ καλά τι είχαν κάνει οι προηγούμενοι. Εσύ πήρες αυτή την εντολή και αποδείχθηκες ανάξιος ακόμα  και να την κρατήσεις στα χέρια σας. Λέρωσες ονόματα, σύμβολα, ιδέες για να μπορέσεις να παραμείνεις γαντζωμένος στην εξουσία.

Θέλει απύθμενο θράσος για να τολμάει κάποιος να μιλάει με τον τρόπο που μίλσες σήμερα. Αποδεικνύει είτε αδυναμία να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκαλέσει στην χώρα, είτε πολιτικό αμοραλισμό . Ο σκοπός λοιπόν κύριε Τσίπρα αγιάζει τα μέσα. Ο σκοπός σου είναι να παραμείνεις πρώτα πρόεδρος στο κόμμα σας και μετά πρωθυπουργός. Δεν έχω καταλάβει τι στο καλό την θέλεις την εξουσία αφού ούτε καν προσπάθησες να κυβερνήσεις.

Έχω την ελπίδα ότι σε τρεις βδομάδες οι Έλληνες θα σε στείλουν από εκεί που ήλθες. Θα σε ταΐζουμε βέβαια μέχρι το τέλος της ζωής σου, αλλά αυτό φαίνεται να μας συμφέρει σε σχέση με το να σε είχαμε πρωθυπουργό. Εσύ και η ομάδα σου τελειώσατε, κάνατε όσο κακό μπορούσατε να κάνετε. Περιμένουμε τους επόμενους.

Βαρέθηκα αποτυχημένους καταστροφείς της χώρας να μου κουνάνε το δάχτυλο και να μου τάζουν ταξίδια μακρινά στην χώρα του ποτέ. Τώρα μάθαμε και εσένα. Neeeext!


  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου