Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Μετά από μια ακόμα ήττα...

Ο Συριζέος βλέπει, στον χθεσινό αγώνα, την Ελλάδα στην θέση των Νήσων Φερόες. Μια μικρή χώρα που ύψωσε το ανάστημα της στην υπερδύναμη (λέμε τώρα) του ποδοσφαίρου Ελλάδα και νίκησε. Μια μεγάλη νίκη με Ευρωπαϊκό αντίκρισμα. Αβάντι πόπολο παντιέρα λάιντσμαν.

Ο Νεοδημοκράτης σκέφτεται, ότι επί των ημερών του Καραμανλή (σκέφτεται το όνομα και δακρύζει) το σηκώσαμε το τιμημένο και κοίτα που καταντήσαμε τώρα πέντε μήνες με αυτούς.

Ο Πασόκος σκέφτεται, ωχ έχουμε εκλογές αύριο. Χάσαμε το μπάνιο για να βγάλουμε πρόεδρο την Φώφη.

Ο γνήσιος ΚΚΕ φυσικά γνωρίζει βαθιά μέσα του ότι το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον εαυτό του να χαλαρώσει. Ενότητα και αγώνα.

Ο ΑΝΕΛ είναι βέβαιος ότι είδε κάτι περίεργες γραμμές επάνω στον ουρανό την ώρα του αγώνα, που μόνο τυχαίες δεν ήτανε. Ο πρόεδρος θα πάρει ένα ελικόπτερο και θα πάει επιτόπου να δει. 

Ο Ποταμίσιος θα καθίσει και θα δει ένα βίντεο με μια παλιά εκπομπή των «Πρωταγωνιστών» για το Euro και θα δηλώσει έτοιμος να συνδράμει στην εθνική συνεννόηση για την ομάδα. Θα δηλώσει δε με νόημα ότι δεν ενδιαφέρεται για την θέση του προπονητή.

Στην Χ.Α. ψάχνουν να βρουν τι έφταιξε με το DNA των Ελλήνων παικτών και κατά πόσο έχει αυτό λερωθεί από την επαφή με τους αλλοδαπούς στα διεθνή παιχνίδια της ομάδας.

Ο Γιάνης σκέφτεται να προτείνει να αυξηθεί ο ΦΠΑ μόνο στα Νησιά Φερόες, για να τελειώνουμε.

Ο Λαφαζάνης θα καταγγείλει προβοκάτσια καθώς μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε ούτε μια κόκκινη γραμμή. Ήταν όλες άσπρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου