Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Αχ Πέτρομ !


Ακούγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει στο τραπέζι πρόταση για δημοψήφισμα για το διαζύγιο Πέτρου - Τζένης. 
 
Ο λαός έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Αν αυτό δε γίνει δεκτό, τότε υπόσχεται να ακυρώσει το διαζύγιο με ένα νόμο και ένα άρθρο μόλις γίνει κυβέρνηση. 

Ομάδα εργασίας και συζήτησης για το μεγάλο ζήτημα οργανώνει η ΔΗΜΑΡ. Απόφαση της συγκυβέρνησης να περάσει το θέμα στο θερινό τμήμα της βουλής με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. 

Ο κύριος Βενιζέλος λέει ότι αρχικά είναι αντίθετος και κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη τους βουλευτές του κόμματος του που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. 

Θα μας βρει αντίθετους με λαϊκούς αγώνες από κάθε εργαζόμενο και κάθε εργαζόμενη μέχρι την κατάργηση στην πράξη του κατάπτυστου διαζυγίου, δήλωσε ο κύριος Κουτσούμπας. Η Χ.Α. θα στείλει μερικά "παιδιά" να τα πουν ένα χέρι με τον Πέτρο. 

Ο κύριος Καμένος δεσμεύτηκε να επανέλθει με στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι έχουν γίνει συστηματικοί ψεκασμοί στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η βίλα του ζευγαριού στη Μύκονο. Κατά συνέπεια το διαζύγιο είναι άκυρο και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι το Ποτάμι θα λάβει σαφή θέση για το θέμα μετά από έκτακτο συνέδριο που προγραμματίζει σε παλιό σιλό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

Ο υπουργός παιδείας με τροπολογία που κατέθεσε προάγει τα παιδιά του ζευγαριού ανεξαρτήτως βαθμού στις εξετάσεις και τους δίνει μετεγγραφή στη σχολή που θέλουν. 

Σε έκτακτο δελτίο που μεταδόθηκε από το Μεγάλο Κανάλι ο κύριος Πρετεντέρης τόνισε ότι μετά από το διαζύγιο είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να μη μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Υπό το βάρος των εξελίξεων αναβάλλεται η δημοπρασία έντοκων γραμματίων του Ελληνικού δημοσίου που είχαν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη. 

Ο πρόεδρος Πούτιν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κύριο Λιακόπουλο για να ενημερωθεί για το θέμα. Φρεγάτα του Ρωσικού στόλου περνάει το απόγευμα τα στενά των Δαρδανελίων. 

Ο Φάνης Γκέκας δήλωσε με νόημα. «Μερικοί από μας ξέραμε νωρίτερα τι θα γίνει. Με τι καρδία να εκτελέσω το πέναλτι;». 

Η σελίδα στο fb με τίτλο «Petros + Jenny, together for ever” έχει 1.434.812 like μέσα στις πρώτες 8 ώρες από την ανακοίνωση του διαζυγίου. 

Τέλος ο κύριος Νικολακόπουλος δήλωσε «Λυπάμαι που δε μπόρεσα να το προβλέψω. Δεν είχαμε αρκετά στοιχεία. Εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και θα είμαστε καλύτεροι στον επόμενο γύρο». 

Υπό το βάρος των εξελίξεων η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ λύνει αμέσως την απεργία σε μια επίδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Ο Φωτόπουλος δάκρυσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου