Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ


Μη μου κάνετε τους ανήξερους. Ένας δεν είπε ότι είναι αισιόδοξος για την εθνική. Ένας δεν είπε μια καλή κουβέντα. Έτσι κάναμε και το 2004. Σε κάθε αγώνα ποντάραμε ότι θα είναι ο τελευταίος. Σε κάθε αγώνα γκρίνια. Ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε να χτυπήσουμε το ένα ή το άλλο «μεγαθήριο». Μετά βέβαια κατεβαίναμε στον Λευκό Πύργο και στο Σύνταγμα. 
 
Θυμάμαι ότι είχε βγει εξάρτημα για να έχεις τη σημαία στο αυτοκίνητο και τα χέρια ελεύθερα. Hands Free για πανηγυρίζοντες σημαιοφόρους… Κάποιοι κράτησαν τις σημαιούλες επάνω στο αυτοκίνητο μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά τους πέρασε η χαρά από ότι φαίνεται. Κάπου βέβαια το έχουν κρύψει και θα περιμένει. Πάλι με χρόνια με καιρούς… ξέρουμε εμείς από τέτοια. Δεν είναι δα και πολλές οι ευκαιρίες που έχεις να πανηγυρίσεις τα τελευταία χρόνια. Άσε που άλλο είναι να πανηγυρίζεις γιατί πήρες το τιμημένο και άλλο για το ότι πήρες τη δόση ή δεν πτώχευσες. 

Αν όμως σήμερα η ομάδα μας κερδίσει την ομάδα της Ιαπωνίας. Διότι περί αυτού πρόκειται. Δε θα κερδίσει η Ελλάδα την Ιαπωνία αλλά μια ομάδα του ποδοσφαίρου την ομόλογη της. Αν όμως λοιπόν κερδίσει, μετά θα σου ανοίξει η όρεξη και θα θέλεις να γευτείς το ελεφαντόδοντο. Πώς το λένε οι παίχτες; Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά… Σήμερα έχουμε τον ένα παίχτη που μάλωσε με τον άλλο. 

Αύριο θα είναι όλοι σαν μια γροθιά. Όμορφη ατμόσφαιρα οικογενειακή και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο… Θα έχουμε τον Σαμαρά να πέφτει στα πόδια του Σάντος για να μείνει στην εθνική όπως είχε κάνει παλιότερα ο δεινός χειριστής της μπάλας, Καραμανλής με την Ρεχάγκελ. Τότε είχαν πει ότι ο Γερμανός είχε βρει το κουμπί της ομάδας που αφού δεν είχε έναν σούπερ σταρ, ταλέντο και τεχνική, έπαιζε ομαδικό καταστροφικό ποδόσφαιρο που όμως έφερνε νίκες. 

Για να δούμε αν ο Πορτογάλος θα βρει το νέο κουμπί που θα βγάλει την εθνική από το μνημόνιο… Όπως και να έχει, καλή επιτυχία στην εθνική, σήμερα το βράδυ. Ενδιαφέρον θα είναι να δείτε και το περίεργο στυλ παιχνιδιού που όπως λένε έχουν οι Γιαπωνέζοι. Λέω θα δείτε γιατί 1-3 εγώ θα κοιμάμαι. 

Τώρα που έγραψα αυτά τα νούμερα, σκέφτομαι λες να βρήκα το σκορ; Αλήθεια ποιος είναι γηπεδούχος σήμερα …Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου