Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Αν πέσεις επάνω σε οπαδικό ραδιόφωνοΑν πέσεις επάνω σε οπαδικό ραδιόφωνο αυτές τις μέρες δε θα ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. 

Ο τύπος με τη βαριά φωνή και τα εκατό κιλά μαγκιά ετοιμάζει τον λαό για τον πόλεμο. Προειδοποιεί το «αδελφό» για όσα πρόκειται να συμβούν γιατί «κάποιοι έτσι το θέλουν». Αυτός ξέρει αλλά δε μιλάει… Θα μιλήσει όταν έλθει η ώρα. Η οποία βέβαια θα έλθει μόνο αν η ομάδα δεν πάρει το κύπελλο. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μια γιορτή για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους έχει μετατραπεί σε εμφύλιο πόλεμο υπό κηρύξει. 

Τα λεωφορεία που θα κατέβουν και θα μεταφέρουν ανθρώπους που, εξ ορισμού, θα κουβαλούν τη ρετσινιά και θα αντιμετωπίζονται ως ταραχοποιά στοιχεία. Θα τσουβαλιαστούν για ώρες, θα ταλαιπωρηθούν, θα δεχτούν εξευτελισμούς, θα προκληθούν και θα προκαλέσουν για πάνε στο γήπεδο. Και τα εισιτήρια. Ποιος τα πήρε, ποιος δεν τα πήρε. Και να δεν τα πήρε, γιατί δεν τα πήρε. Και θα τους δείξουμε εμείς του χρόνου με τα διαρκείας…

Και τον Αύγουστο – Σεπτέμβριο πάλι μια από τα ίδια. Και ο οπαδός, που θεωρεί δικαίωμα του να κάνει αυτά που κάνει γιατί και οι άλλοι τα έκαναν. Και έκαναν και χειρότερα. Και σιγά μη μας τη βγουν εμάς. Ενήλικας με μυαλό πυροβολημένου εφήβου. 

Και η αστυνομία, να πρέπει να χωρίσει τους Βόρειους από τους Νότιους και ο στρατηγός Λη να μην παίρνει θέση… 4.000 αστυνομικοί, λέει και ελικόπτερα και σκυλιά και δεν ξέρω και τι άλλο για να επιβάλουν την τάξη. Και εγώ να πληρώνω όλη αυτή την κινητοποίηση για να μπορέσουν δύο ιδιωτικές ΑΕ να κάνουν μια συναλλαγή. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Υποστηρίζω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και θα χαρώ αν πάρει το κύπελλο. Αν όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προηγηθούν γεγονότα σαν του ημιτελικού, χάρισμα τους το κύπελλο και το καλό του. 

Μεγάλο το τίμημα και δε θεωρώ συμφέρουσα τη συναλλαγή…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου